Productgroepen

Veilig vergrendelen met kliksluitingen van KIPP

terug

Kliksluitingen voor een veilige vergrendeling

HEINRICH KIPP WERK heeft nieuwe kliksluitingen van kunststof ontwikkeld. Deze worden direct in Duitsland geproduceerd. De producten werden speciaal voor de platte, bijzonder ruimtebesparende inbouw in deuren, klippen of schuifladen ontworpen. Gebruikers hoeven de betreffende voorziening alleen maar dicht te drukken – de klikfunctie waarborgt een veilige vergrendeling. Net zoals het gebruik is ook de montage van de modules zeer eenvoudig.

De kliksluitingen zijn in de volgende uitvoeringen leverbaar:

  • Modellen met klapbare grepen zijn verkrijgbaar in vier varianten voor deurbladdiktes van 2 tot 22 mm en kunnen ook worden afgesloten. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren: zwart, wit, beige en zwart met verchroomde greep.
  • Vastklikbare kliksluitingen zijn bedoeld voor dunne deuren met een dikte van 0,6 tot 1 mm en kunnen zonder gereedschap worden gemonteerd.
  • Bij uitvoeringen met verzonken knop voor deurbladen met een dikte van 1,2 mm tot 19 mm springt de knop bij indrukken eruit. Bij enkele modellen is de knop draaibaar. Deze productgroep is verkrijgbaar in zwart, wit, beige en verchroomd.
Kliksluitingen garanderen een betrouwbare vergrendeling bij toepassingen waarbij gebruikelijke sluitmechanismen door plotselinge bewegingen of schokken weer onopzettelijk zouden kunnen opengaan, zoals op schepen of in voertuigen. Maar ook in de verpakkingsindustrie, de medische techniek en de machinebouw zijn kliksluitingen nodig.
Plastic snap-in snap locks with grip - K1652
Kliksluitingen kunststof met greep, vastklikbaar - K1652
Veilige vergrendeling van onderhoudskleppen.
Zoeken
Mijn ACCOUNTE-mailWachtwoord
Winkelwagen
Aantal artikelen: 0
Totaal: 0,00 
Weergeven
Snelbestelling
Beschikbaarheid
Hier kunt u de beschikbaarheid van de artikelen controleren.
Nederland
Sitemap Printen Nieuwsbrief Top
Copyright © 2021 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Alle rechten voorbehouden. Tel. +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33