Productgroepen

Draaigrendel HD met T-greep

terug
  • Draaigrendel HD met T-greep

KIPP - Draaigrendels Hygienic Design met T-greep

Vuilafstotend en reinigingsvriendelijk
Sinds begin dit jaar heeft KIPP  draaigrendels in Hygienic Design met T-greep in het assortiment. Deze draaigrendels van rvs (huis en greep: 1.4404 / aardingsmoer en schroef: 1.4301) zijn vooral geschikt voor gebruik in sectoren waar hoge hygiënische eisen worden gesteld, zoals in de levensmiddelenindustrie of in ziekenhuizen en artsenpraktijken.
De draaigrendel voldoet aan de norm DIN EN 1672-2:2009 Machines voor voedselbereiding - Algemene basisregels - Deel 2: Hygiëne-eisen, aan de norm GS-NV 6:2013/06 Machines voor voedselbereiding en werd uitdrukkelijk getest conform GS-NV 2:2013/06. De draaigrendels kunnen eenvoudig worden gereinigd en zijn tevens zeer ongevoelig voor vuil. De draaigrendel kan reeds voorgemonteerd worden ingebouwd en kan zowel rechts als links worden toegepast. De afdichting van silicone voorkomt binnendringen van vloeistoffen of oliën, is blauw en FDA-conform.
De draaigrendel staat in de KIPP-catalogus en is via de webshop in verschillende maten verkrijgbaar.

De draaigrendel heeft een handige T-greep zodat hij gegarandeerd goed en veilig in de hand voelt. De oppervlakken zijn hoogglans gepolijst, terwijl in de greep diverse overgangsradii zijn geïntegreerd. Deze geometrische vormen zorgen er onder andere voor dat zich geen vuil of water op het materiaal kan ophopen. Het hygiënische roestvaste staal voorkomt besmetting door bacteriën. Daarom kan de draaigrendel Hygienic Design ion de volgende sectoren worden toegepast:

• Levensmiddelentechniek

• Chemische en farmceutische industrie

• Verpakkingstechniek

Opmerking:

De speciale afdichting is ontworpen voor een hogedrukstraalreiniging tot maximaal 100 bar en voldoet aan beschermingsklasse IP65/IP67. Bovendien is de afdichting tot 80 °C temperatuurstabiel en door de blauwe kleur voldoet deze aan de voorschriften van de FDA (voorkomt betrouwbaar verwisseling met levensmiddelen). De bijbehorende tong kan in de gewenste uitvoering apart worden besteld. Elke tong kan met elk huis worden gecombineerd.

Zoeken
Mijn ACCOUNTE-mailWachtwoord
Winkelwagen
Aantal artikelen: 0
Totaal: 0,00 
Weergeven
Snelbestelling
Beschikbaarheid
Hier kunt u de beschikbaarheid van de artikelen controleren.
Nederland
Sitemap Printen Nieuwsbrief Top
Copyright © 2021 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Alle rechten voorbehouden. Tel. +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33