Productgroepen

Nieuwe arreteerbouten met bowdenkabel van KIPP

terug
  • Nieuwe arreteerbouten met bowdenkabel van KIPP
Veilige bediening op afstand

Nieuwe arreteerbouten met bowdenkabel van KIPP

HEINRICH KIPP WERK vult zijn omvangrijke assortiment arreteerbouten aan met een nieuw systeem met bowdenkabel. Gebruikers kunnen machinedelen daardoor op afstand positioneren en vastzetten. De arreteerbouten van rvs zijn ook geschikt voor gebruik in ruwe omgevingen.
De arreteerbouten van KIPP worden vaak toegepast in zwenk- of draai-inrichtingen en bij de aanslagpositionering bijvoorbeeld bij de machine-, meubel- en speciale voertuigbouw. Machinedelen kunnen zo pas nadat de bout is uitgeschoven in een nieuwe positie worden gezet en vervolgens weer worden vastgezet. Daardoor wordt een verandering van de arreteerstand door dwarskrachten verhinderd.

Wanneer ontoegankelijke bouwruimtes de arretering bemoeilijken of een bijzonder veilige resp. ergonomische bediening op afstand vereist is, heeft HEINRICH KIPP WERK, dat bekend staat om zijn innovaties, arreteerbouten met afstandsbediening ontwikkeld: de koppeling met de bedienerszijde kan daarbij met behulp van een bowdenkabel plaatsvinden, waarvan de lengte tussen 1000 mm en 5000 mm varieert. Om de precieze pasvorm bij de betreffende toepassing te garanderen, kan de bowdenkabel tijdens de montage worden ingekort.

KIPP levert een op elkaar afgestemde combinatie van arreteerbout en een bedieningselement met paddenstoelgreep, waarmee de arreteerpen uit het tegenstuk kan worden losgemaakt. De nieuwe oplossingen beschikken bovendien over een schroefnippel met een diameter van 5 x 7 mm, om eventueel een individueel bedieningselement in het systeem te integreren.
De arreteerbout en het bedieningselement bestaan uit rvs, zodat de corrosiebescherming zelfs bij sterke vervuiling resp. intensieve reiniging is gegarandeerd. De kabeldraad en de bowdenkabelhuls kunnen eenvoudig worden vervangen. KIPP biedt de arreteerbouten in diverse schroefdraadmaten en boutdiameters aan.
Zoeken
Mijn ACCOUNTE-mailWachtwoord
Winkelwagen
Aantal artikelen: 0
Totaal: 0,00 
Weergeven
Snelbestelling
Beschikbaarheid
Hier kunt u de beschikbaarheid van de artikelen controleren.
Nederland
Sitemap Printen Nieuwsbrief Top
Copyright © 2021 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Alle rechten voorbehouden. Tel. +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33