Productgroepen

Certificatie

terug
Kwaliteit voor de hoogste eisen
Gecertificeerd kwaliteitsmanagement voor de hoogste normen over de hele wereld.
Deze twee factoren zijn voor ons belangrijk: dat we zelf volgens de hoogste kwaliteitseisen produceren en dat we vertrouwen hebben in de kwaliteitsbewuste vestiging in Duitsland.
REACh
Wij zijn een downstreamgebruiker in overeenstemming met de EG 1907/2006 Bij de huidige stand bevatten onze producten geen SVHC stoffen in concentraties > 0,1%. Wijzigingen in de kandidatenlijst nemen we zo snel mogelijk in acht en we passen ons productaanbod voortdurend aan.
RoHS
Het HEINRICH KIPP WERK levert uitsluitend producten die aan de richtlijn 2011/65/EU, en aan RoHS voldoen.

Gedragscode

HEINRICH KIPP WERK houdt zich aan de geldende wetgeving en normen. Wij richten ons op de algemeen geldende ethische waarden en uitgangspunten.

KIPP Service: ZEER GOED
TÜV-certificering met de waardering 1,7 behaald
Energiezuinigheid
Het ingenieursbureau Obholz bevestigt HEINRICH KIPP WERK de succesvolle uitvoering van een energieaudit volgens DIN EN 16247-1 ter verbetering van de energie-efficiëntie volgens de Duitse Energiedienstverleningswet (EDL-G). Tijdens de audit werden maatregelen ter verhoging van de energie-efficiëntie vastgesteld en beoordeeld.
Toelatingsnummer: DE AEOF 122704
Toegelaten marktdeelnemer
-Douanevereenvoudigingen / veiligheid
Zoeken
Mijn ACCOUNTE-mailWachtwoord
Winkelwagen
Aantal artikelen: 0
Totaal: 0,00 
Weergeven
Snelbestelling
Beschikbaarheid
Hier kunt u de beschikbaarheid van de artikelen controleren.
Nederland
Sitemap Printen Nieuwsbrief Top
Copyright © 2022 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Alle rechten voorbehouden. Tel. +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33