Productgroepen

Inkoopbeleid

terug
  • Inkoopbeleid

Samen op weg naar succes

Het succes van onze onderneming hangt in hoge mate af van de prestaties van onze leveranciers, welke een belangrijke bijdrage leveren aan de tevredenheid van onze klanten en zo aan onze concurrentiepositie.
De ontwikkeling van innovatieve ideeën, kostenbewustzijn en hoge kwaliteit vormen de basis voor een klant-leverancierrelatie op partnerbasis.

Kwaliteitsverantwoordelijkheid

Uw filosofie op het gebied van de kwaliteitsborging is gebaseerd op de "nul-fouten-strategie" en de continue verbetering van kosten, kwaliteit, termijnen en service. U werkt daarom met een modern en efficiënt kwaliteitsmanagementsysteem conform DIN ISO 9001 ev.

Deadlines

Hoge flexibiliteit, betrouwbaarheid en competente probleemoplossing

Kostenverantwoording

Belangrijk onderdeel van onze kostencalculatie is de transparante en betrouwbare prijsbepaling van onze leveranciers.

Samenwerking

Wij verwachten partners, die ons met creativiteit en innovatiekracht bij de uitbreiding van onze marktpositie ondersteunen. Wij verwachten van u een grote mate aan eigen initiatieven om zowel kosten te reduceren als ook om de functie, kwaliteit, beschikbaarheid en logistiek van de goederen te verbeteren. Met onze strategische partners werken wij samen aan de optimalisatie van de gehele waardeketen.
Zoeken
Mijn ACCOUNTE-mailWachtwoord
Winkelwagen
Aantal artikelen: 0
Totaal: 0,00 
Weergeven
Snelbestelling
Beschikbaarheid
Hier kunt u de beschikbaarheid van de artikelen controleren.
Nederland
Sitemap Printen Nieuwsbrief Top
Copyright © 2021 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Alle rechten voorbehouden. Tel. +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33