text.skipToContent text.skipToNavigation
NL
Choose your Language
Verlanglijstje
Producten markeren
Directe bestelling

SNELSPANNERS

Snelspanners worden voor het vastzetten en spannen van werkstukken gebruikt. Ze doen dienst als montagevoorziening en als bevestigingsvoorziening. De producten zijn bestemd voor montagetechniek, opspantechniek, gereedschapsbouw en installatiebouw.

In principe kunnen de snelspanners van HEINRICH KIPP WERK in drie verschillende bouwvormen worden ingedeeld:

Horizontale snelspanner
Verticale snelspanner
Schuifstangspanner

Snelspanners - werking


De KIPP-snelspanner is bekend om de ergonomische vorm van de greep en waarborgt daardoor een gebruiksvriendelijke toepassing. Het is de eerste snelspanner, die de éénhands vergrendeling in de greep heeft geïmplementeerd. Verschillende stansbuigdelen zijn tot één functionele module samengebouwd. Via het kniehefboomprincipe wordt de klemming van het werkstuk gerealiseerd.

Snelspanners - uitvoeringen

Snelspanners van KIPP zijn leverbaar in uitvoeringen met een horizontale voet en uitvoeringen met een verticale voet. Zo kan de krachtspanner passend bij de betreffende montagesituatie probleemloos worden bevestigd. De aandrukspindel kan bovendien handmatig op elke situatie worden ingesteld. Bij KIPP vindt u zowel stalen als ook roestvaststalen uitvoeringen van de snelspanner.

Snelspanners van KIPP zijn hoogwaardig, robuust en dus ook voor toepassingen in de machinebouwsector uitstekend geschikt – Op zeker met KIPP.