text.skipToContent text.skipToNavigation
NL
Choose your Language
Verlanglijstje
Producten markeren
Directe bestelling

Speciale oplossingen

Voor elke toepassing het juiste product dankzij speciale oplossingen op maat

Speciale oplossingen voor normelementen, bediendelen en spantechniek

Klantspecifieke oplossingen

Wanneer u in ons uitgebreide productassortiment van meer dan 75.000 elementen toch niet het gewenste element vindt, kiest KIPP voor individuele oplossingen. Bij klantspecifieke toepassingen laat KIPP zijn omvangrijke ervaring, klantgerichtheid en ontwikkelingsvermogen zien. De basis daarvoor is onze grote productiediepte. Daardoor kunnen altijd modules en losse onderdelen voor normelementen, bediendelen en spantechniek als als speciale oplossingen worden gerealiseerd, precies op maat.

Wij ondersteunen onze klanten tijdens het gehele proces - van advies en opstelling van de offerte, via de haalbaarheidsanalyse en ontwikkeling tot aan serieproductie van de speciale oplossing.

Deskundige producent

KIPP produceert speciale oplossingen in Duitsland. Onze ontwikkelingsafdeling en eigen gereedschapsbouw zorgen voor een professionele uitvoering van klantspecifieke projecten. De processen op onze moderne machines zijn gecertificeerd en worden continu geoptimaliseerd. Dat geldt ook voor de processen van onze flexibel ontworpen montageplaatsen. De voordelen voor u zijn duidelijk: zeer hoge kwaliteit, klantgerichte flexibiliteit en tijdige levering. Dit geldt zowel voor de bouw van prototypes als voor serieproductie.

Ervaring in de branche

Onze branchekennis is gebaseerd op de kennis van onze zeer gekwalificeerde medewerkers. Hun technische creativiteit en grondige ervaring zijn succesfactoren bij ontwikkeling, productie en service. Wij kennen de branchespecifieke eisen en beschikken over zeer uitgebreide technologische mogelijkheden. Bovendien profiteren klanten van onze deskundigheid op vele toepassingsgebieden - en dat niet alleen bij speciale oplossingen:

Voor elke toepassing het juiste product door klantspecifieke speciale oplossingen

Nadere informatie vindt u in onze brochure voor speciale oplossingen:

Laat u nu door ons team over speciale oplossingen adviseren: